Information in english Information in German
Mamma Carinas Pensionat Bed & Breakfast

Horstorps Gård ligger i Bankeryd, ett samhälle ca 10 km från Jönköping centrum. Avståndet till Elmiamässan är knappt 15 km, ca 20 min bilväg. Samma avstånd och tid till A6 köpcenter, IKEA samt Ryhov sjukhus.

Vi har inte sjötomt eller sjöutsikt men dock promenadavstånd 1,3 km till ett mycket trevligt friluftsbad ”Attarpsbadet”. Det går även att ta en långpromenad till Domsandsbadet, ”Vätterns riviera”, en sandstrand. 2,7 km från gården. Det finns också många andra trevliga insjöar med badstrand i trakten. Turistmål som Hökensås, Gränna/Visingsö, Astrid Lindgrens värld mm ligger inom rimligt avstånd.

Kort om oss

Vi är en stor familj med många barn som ursprungligen kommer från Stockholm/Upppsala. Olika faktorer gjorde att att vi hamnade i Jönköping, bland annat den vackra naturen och miljön runt Vättern. En dröm, som många andra också bär på, har länge varit att starta ett litet Pensionat Bed and Breakfast. När vi för några år sedan föll för, och lyckades få köpa en gård med stor potential så tog fantasierna fart, och nu äntligen är det första huset klart. Vi har alltid haft mycket gäster och som jag förstått så har de trivts, det är mycket därför som drömmarna fått näring. Inspirationen kommer mycket från Österikes små ”gasthaus”, där många familjer hyr ut några rum i sitt privata boende under turistsäsongerna och gästerna äter tillsammans med familjen.

Återigen varmt välkomna önskar Carina Ritzén med familj


© 2019 Mamma Carinas Pensionat Bed & Breakfast | 0709-747170